فروش خودروهای با سوخت فسیلی در کشورهای مختلف تا چه سالی ممنوع خواهد شد
فروش خودروهای با سوخت فسیلی در کشورهای مختلف تا چه سالی ممنوع خواهد شد

با هدف مبارزه با تغییرات آب‌وهوایی و ترویج استفاده از انرژی پایدار، کشورهای سراسر جهان در حال رو آوردن به وسایل نقلیه الکتریکی هستند.
به گزارش ایتنا و به نقل از اسلش‌گیر، این فقط دولت‌ها نیستند که برای آینده‌ای سبزتر به شدت تلاش می‌کنند؛ بلکه خودروسازان نیز به چنین سمتی در حال حرکت هستند. اکثر دولت‌..

ست نیوز
فروش خودروهای با سوخت فسیلی در کشورهای مختلف تا چه سالی ممنوع خواهد شد با هدف مبارزه با تغییرات آب‌وهوایی و ترویج استفاده از انرژی پایدار، کشورهای سراسر جهان در حال رو آوردن به وسایل نقلیه الکتریکی هستند.
به گزارش ایتنا و به نقل از اسلش‌گیر، این فقط دولت‌ها نیستند که برای آینده‌ای سبزتر به شدت تلاش می‌کنند؛ بلکه خودروسازان نیز به چنین سمتی در حال حرکت هستند. اکثر دولت‌ها، تولیدکنندگان خودرو و اپراتورهای ناوگان متعهد شده‌اند که طی دهه آینده به خودروهای ۱۰۰ درصد برقی رو بیاورند.
در ایالات متحده، دولت بایدن قانون جدیدی را با تخفیف مالیاتی برای خودروهای برقی معرفی کرد که برندهای محبوبی مانند تسلا و جنرال موتورز را دوباره در کانون توجه مشتریان قرار می‌دهد – البته به شرط اینکه خودروهای برقی در داخل این کشور تولید شوند. دولت ایالات متحده همچنین در حال کار بر روی یک استراتژی اقتصادی است که تولید خودروهای برقی را افزایش می‌دهد به طوری که از هر دو خودرویی که تا سال ۲۰۳۰ فروخته می‌شود، یک دستگاه برقی باشد.
Gas Cars Could Be Banned
اکثر کشورها تا سال ۲۰۴۰ خودروهای با سوخت فسیلی‌ را ممنوع خواهند کرد
بر اساس اعلامیه COP26، اکثر کشورها متعهد شده‌اند که تا سال ۲۰۴۰ صد درصد خودروهای برقی بفروشند. با این حال، انتظار می‌رود کشورهایی که بازارهای پیشرو دارند تا سال ۲۰۳۵ خودروهای بنزینی را کنار بگذارند. اکثر کشورهای اروپایی اعلامیه COP26 را امضا کردند و اتحادیه اروپا. طبق گزارش CNBC، قصد دارد تا سال ۲۰۳۵ وسایل نقلیه با سوخت فسیلی را ممنوع کند. انگلستان،. اگرچه دیگر عضو اتحادیه اروپا نیست، اما همچنین قصد دارد تا سال ۲۰۳۵ فروش خودروهای بنزینی را محدود کند. سایر اقتصادهای در حال توسعه مانند هند، کنیا، مکزیک، ترکیه و رواندا، که بخشی از اعلامیه COP26 هستند، ضرب‌الاجلی برای ممنوعیت خودروهای دارای سوخت فسیلی تا سال ۲۰۴۰ تعیین کرده‌اند.
در حال حاضر، نروژ کشور پیشرو در اجرای سیاست‌های دولت برای حمایت از خودروهای الکتریکی است. طبق گزارش Canary Media، در نروژ ۸۶ درصد از وسایل نقلیه فروخته شده خودروهای الکتریکی هستند – و این می‌تواند اولین کشوری باشد که در دهه آینده بازار خودرو با فروش ۱۰۰ درصدی خودروهای الکتریکی داشته باشد. ایسلند نیز با ۷۲ درصد از کل فروش خودرو که خودروهای برقی را تشکیل می دهد نمونه خوبی است، در حالی که سوئد با ۴۳ درصد در رتبه سوم قرار دارد.
Gas Cars Could Be Banned
بیشتر خودروسازان تا سال ۲۰۳۵ به خودروهای الکتریکی روی خواهند آورد
اکثر خودروسازان بزرگی که در حال حاضر خودروهای سوخت فسیلی تولید می‌کنند تا سال ۲۰۳۵ به فروش خودروهای برقی روی خواهند آورد. به طور خلاصه، جنرال موتورز، شرکت فورد موتور، جگوار لندرور، مرسدس بنز و ولوو کارز امضاکنندگان اعلامیه COP26 هستند. فراتر از آن، تا سال ۲۰۳۰، تویوتا انتظار دارد ۷۰ درصد از کل فروش خودروهایش در ایالات متحده به خودروهای برقی تبدیل شود، و هوندا در حال کار بر روی استراتژی برای حذف ۱۰۰ درصد خودروهای فسیلی‌سوز خود تا سال ۲۰۴۰ است.منبع :ایتنا