فرار رو  به جلوی بیمارستان گاندی هتریک نمی کند!
فرار رو  به جلوی بیمارستان گاندی هتریک نمی کند!

فرار رو به جلوی بیمارستان گاندی هتریک نمی کند! رئیس بیمارستان گاندی بعد از حادثه حریق هفته گذشته، با پشت پا زدن به تمامی عوامل ایمنی و قانونی از شهرداری تهران، دولت و قوه قضائیه درخواست کمک کرد این در حالی است که مردم از حق و جان خود کوتاه نمی‌آیند.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران توانا؛ هزینه ب..

فرار رو به جلوی بیمارستان گاندی هتریک نمی کند!

رئیس بیمارستان گاندی بعد از حادثه حریق هفته گذشته، با پشت پا زدن به تمامی عوامل ایمنی و قانونی از شهرداری تهران، دولت و قوه قضائیه درخواست کمک کرد این در حالی است که مردم از حق و جان خود کوتاه نمی‌آیند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران توانا؛ هزینه بادکنک آرایی در اتاق های لوکس هتل بیمارستان گاندی در ایام تاریخ ۹/۹/۹۹ بین نیم میلیون تا چند میلیون تومان قیمت گذاری شده بود اما نیم میلیون هم برای دیواری که بادکنک‌ها به آن آویخته شدند، خرج نکرد به طوری که شعله کوچک هم می‌تواند ساختمان با این عزمت را به آتش بکشاند!

بیمارستان گاندی که در پنجشنبه هفته گذشته از اتاق ۱۰۶ در طبقه ۱۶ از نمای کامپوزیت آن دچار آتش سوزی شد و عامل این حریق هنوز مشخص نشده، به گفته رئیس این بیمارستان ۷۰۰ پرسنل و ۲۰۰ پزشک را بیکار کرد. رئیس بیمارستان گاندی روز گذشته ویدئویی را از خود در خصوص مشکلات بعد از حریق منتشر کرد و به حواشی این بیمارستان دامن زد و افرادی که به اسم بیمارستان خصوصی و رسیدگی، ریال به ریال برای سلامتی خودشان هزینه کرده‌بودند، حیران ماندند از اینکه جان اصلی زیر یک سقف در خطر بود.

بیشتر بخوانید
مربی اسبق تیم ملی درگذشت

از پول مردم یک قران برای جان شهروندان خرج نشد!

بیمارستان گاندی یکی از بیمارستان های خصوصی و یکی از مراکز فوق لاکچری معروف برای زایمان پایتخت است که بسیاری از شهروندان برای یک روز درمان پول زیادی هزینه می‌کنند اما یک قران نه برای جان مردم، بلکه برای جان عوامل بیمارستان نیز هزینه نشد و این در حالی است که با حریق هفته گذشته، ۷۰۰ پرسنل و ۲۰۰ پزشک را خانه نشین کرد.

در همین راستا قدرت‌الله محمدی، رئیس آتش نشانی بعد از حادثه حرق بیمارستان گاندی گفته بود که اگر نمای این ساختمان، غیر از کامپوزیت بود هیچ‌کدام از طبقات دچار حریق نمی‌شد و در همان طبقه حریق اطفا می‌شد. چون در میان لایه‌های کامپوزیت، ماده اشتعال‌زا همچون بنزین وجود دارد که نمی‌دانم کدام آزمایشگاه این نما را تایید کرده است!

14021109000571 Test NewPhotoFree

بیمارستان گاندی که با نمای ناایمن کامپوزیت به اشتباه پروانه تایید دریافت کرده بود، برای جلوگیری از اشتباه و ایمن سازی خود از جیب مردم برای تخریب این نمای بنزینی حامل ماده اشتعال‌زا خرج نکرد تا پنجشنبه هفته گذشته بیماران با استرس و تن و بدن لرزیده از آنجا خارج نشوند.

کارخودشونه؟ بله!

مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران در خصوص وضعیت ایمنی بیمارستان گاندی زمان حادثه حرق تصریح کرد: «در بیمارستان گاندی سیستم اعلام حریق و نه سیستم اطفاء هیچ‌کدام فعال نبوده است و کپسول هم به اندازه کافی در بیمارستان وجود نداشته در نتیجه تمام این موارد نشان دهنده اهمال‌کاری است.»

بیشتر بخوانید
فیلترینگ به اقتصاد کشور آسیب زده است / ایران از درآمدهای حوزه IT محروم مانده است

همچنین سازمان آتش‌نشانی ۵ اخطار و شهرداری منطقه سه نیز ۲ اخطار به بیمارستان گاندی ابلاغ کرده بودند ولی علاوه بر اینکه رئیس بیمارستان گاندی از ناایمنی مطلع بوده همچنین از اخطارها نیز خبرنداشته است!

این موضوع نشان می‌دهد که باید نسبت به اولویت این گونه هزینه‌کردها تردید کرد؛ چنانکه تا روز وقوع حادثه که در واقع پایان مهلت سه ماهه برای رفع نواقص ایمنی و ایمن‌سازی بیمارستان بوده هم هیچ اقدامی از سوی مسوولان بیمارستان برای رفع این نقص‌ها صورت نگرفته بود.

محمد حسن بنی اسد، رئیس بیمارستان گاندی که در وظیفه خود برای فعال کردن سیستم اطفاء و سیستم اعلام حریق کوتاهی کرده و پشت پا به اخطارهای شهرداری زده بود، از دولت و شهرداری برای بررسی وضعیت از آنها درخواست کمک کرد و جمله «کار خودشونه» در وصف یک رئیس برای حریق ساختمان خصوصی یک تنه حریف شد!

اهمال کاری با پول دولت پاک می‌شود؟

بنی اسد دیروز در حالی از نهادهای ذیربط درخواست کمک و ابراز ناتوانی کرد که خود با پشت پا زدن به مجموعه های قانونی و ایمنی همچنان از محسن اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه برای ضایع نشدن حقوق مجموعه خود، اعاده دادرسی نکند و حقوق مجموعه را از دولت مطالبه کند. این در حالی است که با اهمال کاری خود و به خطر انداختن شهروندان در این هتل بیمارستان لوکس و لاکچری و قیمت سر به فلک کشیده، آیا می‌توان تقاص این کار را از دولت و نهادهای دیگر خواست؟ آیا مردم راضی هستند؟

بیشتر بخوانید
سختگیری‌های اینستاگرام برای سن کاربران

+مگه تا قبل این نمی‌گفتید بیمارستان خصوصی است و تا دلتان می‌خواست پول از خلق الله می‌گرفتید. من راضی نیستم یک ذره از بیت المال به صاحبان بیمارستان خصوصی ترحم شود.

+تو اگر فکر پرسنل و بیمار بودی ، خرج می‌کردی ایمنی ساختمان را بالا می‌بردی نه اینکه جان بیمار و پرسنل را به خطر بی‌اندازی.

+شما مگه رایگان ملت رو پذیرش می‌کردی که الان توقع کمک از جیب مردم رو داری؟

تمامی این جملات کامنت زیر ویدئوی منتشر شده از رئیس بیمارستان گاندی است و قائدتا درخواست بنی اسد یک امری غیر معقول و فرار رو به جلو است و هیچ مبنای قانونی ندارد.

پایان پیام/