پژوهشگران ادعا کردهاند که روشی جدید برای غلبه بر یک مشکل عمده باتریها ممکن است انرژی نسل بعدی را فراهم کند.
به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، مهندسان امیدوارند در آینده نسل بعدی باتریهای لیتیومــیونی را بسازند که با استفاده از کاتدهای لایهای سرشار از نیکل، انرژی همهچیز از گوشیها گرفت..
ست نیوز
پژوهشگران ادعا کردهاند که روشی جدید برای غلبه بر یک مشکل عمده باتریها ممکن است انرژی نسل بعدی را فراهم کند.
به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، مهندسان امیدوارند در آینده نسل بعدی باتریهای لیتیومــیونی را بسازند که با استفاده از کاتدهای لایهای سرشار از نیکل، انرژی همهچیز از گوشیها گرفته تا خودروها را تامین میکند. این باتریها میتوانند مقدار زیادی انرژی را با هزینهای نسبتا کم تامین و امکان استفاده از مجموعهای از فناوریهای جدید را مهیا کنند.
اما هنگامی که این کاتدها برای مدتطولانی استفاده میشوند، شروع به خراب شدن میکنند و ظرفیت آنها بهسرعت کاهش مییابد. این به معنای آن است که ممکن است لازم باشد بهسرعت تعویض شوند که ممکن است به معنای تعمیر کل دستگاهی باشد که انرژی آنها را تامین میکنند.
دانشمندان سعی کردهاند راههایی بیابند تا از خراب شدن کاتدها جلوگیری کنند و به باتریها امکان دهند با گذشت زمان، به کار خود ادامه دهند، اما آنها نتوانستهاند راهحل خوبی بیابند، زیرا بسیاری از تعمیرات مشکلات خود را به همراه دارند.
با این حال، اینک پژوهشگران میگویند راهحلی ساده یافتهاند که هم آن کاتدها را پایدار و کارامد میکند و هم سایر مشکلات را حل میکند.
پژوهشگران امیدوارند این استراتژی را به گونهای توسعه دهند که بتوان از آن در تولید انبوه استفاده کرد و در صورت امکان، باتریها به شکلی متحول شوند که انرژی خودروها و سایر دستگاههای آینده را تامین کنند.منبع :ایتنا