مدیر عامل هولدینگ پارس پندار نهاد کلاهبردار های فعال در فضای مجازی را عامل عدم پیشرفت کسب و کارها می داند
مدیر عامل هولدینگ پارس پندار نهاد کلاهبردار های فعال در فضای مجازی را عامل عدم پیشرفت کسب و کارها می داند

  نظر مدیر عامل هولدینگ پارس پندار نهاد راجع به کلاهبردار های فعال در دنیای مجازی این است که این گونه کلاهبردار ها در حال نابودی تک تک کسب و کارها هستند. از این رو می توان عمل آن ها را نوعی خیانت به ایران و ایرانی تلقی نمود. ایشان معتقدند که استارتاپ ها و […]

پارس پندار نهاد کلاهبرداری را محکوم می کند

 

نظر مدیر عامل هولدینگ پارس پندار نهاد راجع به کلاهبردار های فعال در دنیای مجازی این است که این گونه کلاهبردار ها در حال نابودی تک تک کسب و کارها هستند. از این رو می توان عمل آن ها را نوعی خیانت به ایران و ایرانی تلقی نمود. ایشان معتقدند که استارتاپ ها و کسب و کارهای کوچک و بزرگ از مهمترین محرک های اقتصادی کشور هستند. یکی از موثر ترین روش هایی که می تواند به رشد و توسعه کسب و کارها کمک کند، فضای مجازی و دنیای اینترنت است. اگر کسب و کارها نتوانند از این فضا بهره برده و به رشد و توسعه مدنظرشان دست یابند، خسارت جبران ناپذیری به اقتصاد کشور وارد شده و پیشرفت اقتصادی میسر نخواهد بود.

مدیر عامل گروه بین المللی پارس پندار نهاد کلاهبردار های فعال در فضای کسب و کار کشور را محکوم کرده و  بر این اعتقاد است که: جهان پیش‌رو، جهان مجازی و آنلاین است. بنابراین باید به دنبال راهکارهای موفقیت آمیز برای پیشرفت کسب و کارهای مجازی بود. در این راه تهدیدهای بسیار زیادی وجود دارد. عدم آگاهی و همچنین پیشرفت روزانه‌ی این دنیای مدرن، سبب بروز کلاهبرداری ‌های بسیار زیادی شده است. همانطور که دنیای مدرن به سرعت در حال پیشرفت و ترقی است، افراد کلاهبردار نیز از راهکارهای مختلفی برای کلاهبرداری، استفاده می‌کنند.

 

کلاهبرداری از نظر پارس پندار نهاد

مدیریت هولدینگ پارس پندار نهاد کلاهبرداری در فضای کسب و کار و دنیای مجازی را به عنوان یک خطر و تهدید جدی قلمداد می کند. این امر به اندازه‌ای از اهمیت بالا برخوردار می‌باشد که در گزارش‌های کمیسیون فدرال آمریکا در سال ۲۰۱۹، بسیار از آن یاد شده است. در این گزارش‌ها، شاهد رقم ۱/۹ میلیارد دلاری از کلاهبرداری‌های فضای مجازی خواهیم بود. این رقم، رقم بسیار بالایی است که توجه بسیاری از اقتصاددانان را به سمت خود جلب نموده است. این رقم می‌تواند بیانگر این باشد که: اگر وضع به همین منوال ادامه پیدا کند، کشورها با ورشکستگی بسیار بالایی مواجه می‌شوند.

دیدگاه مدیریت هولدینگ پارس پندار نهاد در زمینه‌ی کلاهبرداری ‌های فضای مجازی چیست؟!؟

موسس گروه بین المللی پارس پندار نهاد کلاهبردار های فضای مجازی را به عنوان یک خائن به مملکت یاد می کند. ایشان بر این اعتقاد هستند که این کلاهبردار ها می‌توانند در تیره و تار شدن اقتصاد کشور، تاثیر بسزایی داشته باشند. با توجه به این موضوع که: پیشرفت آینده اقتصادی کشور وابسته به کسب و کارهای مجازی است، مقابله با این کلاهبردار ها بسی ضروری به نظر می رسد. مدیر عامل پارس پندار نهاد (میثم شکری ساز) معتقد است که آمار بالای کلاهبرداری فقط قشر و کسب و کار خاصی را مد نظر ندارد. بلکه کلاهبرداری از فضای مجازی، می‌تواند طیف گسترده‌ای از کارآفرینان و مصرف کنندگان را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

 

نظر ریاست پارس پندار نهاد این است که کلاهبردار های فضای مجازی، می‌توانند بر روی تک تک فعالان فضای مجازی موثر باشند. هدف این کلاهبردارها، کسب سود و منفعت از طریق ضرر زدن به کارآفرینان، مصرف کنندگان، سرمایه گذاران و … است. با توجه به این موضوع که استارتاپ ‌ها و کسب و کارهای مجازی، به عنوان بهترین محرک‌های اقتصادی شناخته شده‌اند، حفظ آنها بسی ضروری می‌باشد. در صورتی که این کسب و کارها نتوانند به موفقیت دست یافته و از رشد و توسعه برخوردار گردند، قطعا شاهد خسارات جبران ناپذیری خواهیم بود. خساراتی که می‌توانند بر روی پیشرفت اقتصادی، رکورد و در نتیجه ورشکستگی آن بسیار موثر باشند.

 

کلاهبرداری در کسب و کارها می تواند باعث نابودی کسب و کارها شود

 تاثیر دنیای مجازی بر روی پیشرفت اقتصاد کشور

در باور دکتر شکری ساز (مدیر عامل و بنیان گذار هولدینگ پارس پندار نهاد) به این امر اشاره شده است که: دنیای مجازی نقش مستقیمی بر روی رشد و توسعه‌ی کسب و کارها دارد. رشد کسب و کارهای مختلف در دنیای مجازی، می‌تواند سبب به حرکت درآمدن چرخه ‌های اقتصاد کشور، گردد. اما به اعتقاد ریاست پارس پندار نهاد کلاهبردار ی‌ های اینترنتی، می‌توانند بر روی این پیشرفت و رشد اقتصاد کشور، بسیار موثر باشند. در برخی از موارد نیز این کلاهبردارها می‌توانند خسارات جبران ناپذیری را برای اقتصاد کشور به ارمغان بیاورند.

از دیگر نظریات دکتر میثم شکری ساز می‌توان گفت که دنیای مجازی یک ابزار کارآمد و مهم برای رشد و پیشرفت کسب و کارها می‌باشد. چه بسا که در این دنیای مجازی، شاهد رشد و پیشرفت بسیاری از کسب و کارها خواهیم بود. در صورتی که کسب و کارهای کوچک و یا بزرگ، به هر طریقی از فعالیت در فضای مجازی امتناع کنند، نمی تواند به پیشرفت و رشد پایدار دست یابند. این امر یک امر بسیار مهم از دیدگاه اقتصاد و جامعه شناسی به شمار می‌رود.

سایر دیدگاه های ریاست هولدینگ پارس پندار نهاد درباره کلاهبرداری در فضای کسب و کار

 

مدیر عامل هولدینگ پارس پندار نهاد کلاهبردار های فعال در فضای مجازی و آنلاین را برای رشد و پیشرفت کسب و کارها و بیزینس ها خطرناک می داند. طبق یک گزارش مستند که کمیسیون فدرال آمریکا در سال ۲۰۱۹ منتشر نمود، کلاهبرداری در کسب و کارهای آنلاین درصد بسیار بالایی گزارش شده است که هم به صاحبان کسب و کار و هم به مصرف کنندگان ضررهایی بزرگی وارد نموده است. در این گزارش ذکر شده است که در کلاهبرداری هایی انجام شده کسب و کارها بیش از ۱/۹ میلیارد دلار از دست داده اند.

دکتر آریا پارسا مدیر جوان و موفق هولدینگ پارس پندار نهاد که موفقیت های زیادی در زمینه کارآفرینی و کسب و کار در کارنامه خود دارد، معتقد است که کلاهبرداری در فضای مجازی و دنیای اینترنت برای همه کسب و کارها مضر است. فرقی هم ندارد که کسب و کار مورد نظر کوچک است یا بزرگ، زیرساخت های لازم برای مقابله با کلاهبرداری را دارد یا نه. همه به اندازه ای از این پدیده متضرر می شوند.  دکتر میثم شکری ساز رئیس هولدینگ پارس پندار نهاد نمونه ای از کسب و کارهای آنلاین کوچک نظیر فروشگاه های کوچک در اینستاگرام را مثال می زند. به نظر ایشان چنین کسب و کارهای کوچکی هم باید مراقب پدیده جعل مدرک و کلاهبرداری در اینستاگرم باشند.

 

کلاهبرداری در اینستاگرام و دیدگاه های مدیریت پارس پندار نهاد

به احتمال زیاد صاحبان چنین کسب و کارهایی با فیش های جعلی پرداخت که توسط کلاهبرداران ارسال می شود، روبرو شده اند. حتی ممکن است با بلاگرهایی مواجه شده باشند که تبلیغاتشان بی اثر بوده ولی مبالغ هنگفتی را برای این تبلیغات دریافت کرده باشند. میثم شکری ساز کلاهبرداری هایی به این شکل را تنها بخشی از انواع کلاهبرداری های رایج برای کسب و کارها می داند و معتقد است که کسب و کارهای بزرگتر باید با کلاهبرداری های بیشتری دست و پنجه نرم کنند. در واقع به نظر ایشان هر چه اندازه یک کسب و کار بزرگتر شود، میزان سواستفاده و کلاهبرداری از آن کسب و کار بیشتر خواهد بود.

منبع: elearnpars.org